Ciorba taraneasca - Retete Culinare

Ciorba taraneasca


Iti trebuie:
  • 800 g carne de porc mai impanata
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • 1 l bors
  • cimbru
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taie carnea cubulete si pune-o la fiert in apa cu un praf de sare.
  2. Aduna spuma de cate ori este nevoie.
  3. Adauga ceapa tocata mai mare si, dupa ce a dat in cateva clocote, pune zarzavatul taiat marunt.
  4. Cand carnea este bine patrunsa, adauga pasta de tomate, usturoiul rondele, ardeiul gras taiat mare si cel iute, cat mai marunt.
  5. Spre final, potriveste gustul de sare si piper si acreste cu bors.
  6. Aromatizeaza cu cimbru proaspat.
Ciorba taraneasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba taraneasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba taraneasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.