Tocana haiduceasca - Retete Culinare

Tocana haiduceasca


Iti trebuie:
  • 500 g pulpa de vita
  • 3-4 cepe
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 100 ml suc de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 2 lingurite cu boia iute
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Toaca ceapa si pune-o la calit in ulei.
  2. Adauga carnea de vita taiata cubulete mai mari.
  3. Presara sare si, dupa cateva minute, acopera cu apa calduta.
  4. Lasa pe foc sa fiarba.
  5. Cand carnea e bine patrunsa si apa scazuta, adauga rosiile oparite, decojite si taiate in patru si ardeiul fasii.
  6. Pune sosul de rosii si condimenteaza cu usturoiul zdrobit, ardeiul iute tocat marunt, sare, piper si boia.
  7. Spre final, toarna vinul si lasa sa mai dea in cateva clocote.
  8. Serveste cu verdeata tocata mare.
Tocana haiduceasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana haiduceasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana haiduceasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.