Crap imbatat - Retete Culinare

Crap imbatat


Iti trebuie:
  • 700 g crap eviscerat
  • 6-7 rosii
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 6 catei de usturoi
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • 1 lingura cu faina
  • 1 lamaie
  • 150 ml ulei
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Taie pestele in bucati, stropeste-le cu lamaie si presara sare.
  2. Aseaza-le intr-o tava, toarna 100 ml de ulei si lasa la cuptor sa se patrunda bine.
  3. Separat, inabusa ceapa in restul de ulei.
  4. Adauga faina dizolvata in 100 ml de apa.
  5. Pune rondele de morcov si usturoi, cubulete de rosie si ardeiul iute tocat fin.
  6. Toarna pasta de rosii dizolvata intr-un litru de apa calduta.
  7. Da sosul in cateva clocote, dupa care pune-l peste bucatile de peste si baga la cuptor.
  8. Spre final, stropeste cu vin.
Crap imbatat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crap imbatat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crap imbatat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.