Cornulete - Retete Culinare

Cornulete


Iti trebuie:
  • 250 g margarina
  • opt linguri de apa clocotita
  • faina cat cuprinde
  • 100 g nuci
  • 200 g rahat taiat cubulete sau 100 g magiun
  • doua pliculete de zahar vanilat.
Pregatesti asa:
  1. Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita, se framanta, apoi se incorporeaza si margarina.
  2. Se intinde o foaie care se taie in patrate, pentru a se forma cornuletele umplute cu nuci, rahat sau magiun.
  3. Se impaturesc pe diagonala si se coc la foc iute.
  4. Se tavalesc calde prin zahar vanilat.
Cornulete

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornulete  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.