Prajitura cu fructe si crema mascarpone - Retete Culinare

Prajitura cu fructe si crema mascarpone


Iti trebuie:
  • 14 galbenusuri
  • 10 albusuri
  • 250 g zahar praf
  • 1 lamaie
  • 400 g crema mascarpone (sau frisca batuta cu smantana)
  • 200 g zmeura
  • 200 g capsuni
  • 200 g afine
  • migdale
  • alune
  • nuci
  • ulei pentru uns tava.
Pregatesti asa:
  1. Amesteca galbenusurile cu zaharul praf, coaja rasa de lamaie si zeama de lamaie pana cand obtii o compozitie cremoasa, albicioasa si spumoasa.
  2. Adauga 2 linguri de faina, treptat, si albusurile batute spuma.
  3. Omogenizeaza ingredientele si adauga alte 2 linguri faina, treptat, amestecand prin rasturnare.
  4. Unge o tava cu ulei si tapeteaz-o cu faina.
  5. Toarna in tava compozitia, niveleaz-o si coace-o la foc potrivit.
  6. Probeaza cu scobitoarea sa vezi daca este coapta la mijloc.
  7. Se coace cam in 45 de minute.
  8. Scoate tava din cuptor, scoate apoi blatul din tava si lasa-l la racit.
  9. Unge-I deasupra cu un strat mai gros de mascarpone sau de frisca.
  10. Orneaza cu fructe de vara, cu frunze de menta, nuci, alune si migdale.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu fructe si crema mascarpone "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Prajitura cu fructe si crema mascarpone" Prajitura cu fructe si crema mascarpone - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
mimo Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de PrajituriRetete de Prajituri Fara nota
este scumpa




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.