Stiuca umpluta - Retete Culinare

Stiuca umpluta


Iti trebuie:
  • 2 stiuci (1,5 kg)
  • 4 oua
  • 100 g orez
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • un pahar de smantana
  • 4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc.
Pregatesti asa:
  1. Cureti stiucile fara sa le tai capul, scoti intestinele si branhiile.
  2. Scoti pielea cu mare grija, presari sare pe ambele fete ale pielii, freci pielea usor, apoi o lasi in frigider.
  3. Pui la foc o oala cu apa, cand clocoteste adaugi carnea de stiuca si o lasi sa dea in cateva clocote, pana se desface de pe oase.
  4. Scoti oasele, apoi dai carnea prin masina de tocat.
  5. Amesteci carnea cu ouale, smantana, patrunjelul tocat, cimbru, busuioc, sare si piper.
  6. Umpli pielea stiucilor cu aceasta compozitie, apoi o cosi cu grija, intr-o tava pui apa la fiert, adaugi cartofii (curatati), morcovii, ceapa si putina sare; cand sunt aproape fierte pui pestele (care trebuie sa fie acoperit de apa).
  7. Il lasi sa mai dea cateva clocote (10 minute), apoi il scoti, strecori zeama si pastrezi legumele.
  8. Pe un platou, asezi stiucile umplute, stropesti cu zeama de la fiert si zeama de lamaie; ornezi platoul cu legumele fierte si patrunjel tocat.
Stiuca umpluta


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Stiuca umpluta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Stiuca umpluta" Stiuca umpluta - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ela Nota: Retete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din PesteRetete din Peste Fara nota
Eu am inlaturat capul de stiuca, cred ca este doar pt design si ca sa para mai portia mai mare ca de mancat nu ai ce manca din cap.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.