Carne de miel cu paste - Retete Culinare

Carne de miel cu paste


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel
  • 1 kg de rosii curatate de coaja si tocate marunt
  • 1 kg de paste
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 pahar de ulei
  • 1 lingurita de piper
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 pahar de vin rosu
  • apa.
Pregatesti asa:
  1. Taie carnea, ceapa, morcovii, usturoiul si prajeste-le in ulei alaturi de carne, la foc mic.
  2. Adauga piperul, sarea, zaharul brun si paharul de vin si lasa ingredientele sa fiarba in vin.
  3. Peste compozitie pune rosiile si apa, acopera cu capac si lasa la fiert inca aproximativ 20 de minute.
  4. Apoi pune mancarea in cuptor, la aproximativ 250°C timp de 15 minute.
  5. Adauga pastele peste compozitie si mai tine inca 15 minute la cuptor, ca sa absoarba tot lichidul.
  6. La fiecare 5 minute amesteca pentru a nu se lipi.
  7. Daca este nevoie, mai adauga apa si la final boiaua de ardei.
  8. Se serveste cu branza rasa si vin alb.
Carne de miel cu paste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carne de miel cu paste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carne de miel cu paste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.