Stufat de miel - Retete Culinare

Stufat de miel


Iti trebuie:
  • 2,5 kg carne de miel
  • 2 cepe mari
  • 10 legaturi ceapa verde
  • 12 legaturi usturoi verde
  • 5 legaturi marar verde
  • 10 g piper boabe
  • 10 g faina
  • 250 ml ulei
  • 100 ml apa calduta.
Pregatesti asa:
  1. Carnea se portioneaza.
  2. Ceapa uscata se toaca marunt.
  3. Carnea si ceapa se calesc in ulei intr-o cratita incapatoare.
  4. Peste carne si ceapa se pun, pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de circa 3 cm lungime, ceapa verde, cu cozi cu tot, in bucati de aceeasi lungime ca usturoiul.
  5. Se desface faina cu putina apa rece si se toarna deasupra.
  6. Se potriveste de sare, se pune piperul si mararul tocat potrivit de marunt, se mai adauga 100 ml apa calduta si se introduce cratita, acoperita cu capac, in cuptor, unde se lasa, la foc potrivit, circa 40 minute.
  7. Stufatul de miel se serveste cald, ca atare, sau cu smantana deasupra.
Stufat de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Stufat de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Stufat de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.