Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca - Retete Culinare

Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca


Iti trebuie:
  • 200 g ficat de gasca
  • 200 ml lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ananas
  • un varf de cutit de piper rosu proaspat macinat
  • 600 g piept de curcan taiat felii
  • 1 manunchi de busuioc verde
  • sare
  • faina
  • ulei
  • pesmet
  • 2 oua.
Pregatesti asa:
  1. Ficatul de gasca impreuna cu usturoiul se pun in lapte pentru cateva ore.
  2. Ananasul se curata, se taie felii si se pune intr-o tigaie de teflon, ca sa se rumeneasca.
  3. Se condimenteaza cu piper rosu.
  4. Se bat feliile de piept de curcan cu batatorul de carne; pe fiecare bucata se pun ramurele de busuioc rupte in bucati.
  5. Pe fiecare felie de curcan, peste busuioc, se asaza cate o felie de ficat si o bucata de ananas.
  6. Se ruleaza pe rand feliile, se prinde fiecare felie cu scobitori, se trec prin ou, faina, iar prin ou si pesmet, apoi se frig in ulei incins.
  7. Preparatul se serveste astfel: fiecare rulou se taie in doua, oblic, se asaza pe un platou acoperit cu frunze de salata verde, asezonat cu o garnitura de orez in amestec cu rosii, taiate cubulete.
Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.