Copanele cu susan - Retete Culinare

Copanele cu susan


Iti trebuie:
  • 8 copanele pui
  • ulei pentru prajit
  • 1-2 crengute rozmarin
  • 3-4 frunze de salata
  • un praz mare
  • sare
  • piper
  • 200 g susan.
Pregatesti asa:
  1. Se spala copanelele, se lasa sa se scurga pe un prosop absorbant de bucatarie, iar apoi se condimenteaza cu sare si piper si se trec prin susan.
  2. Se pune uleiul sa se incinga la foc potrivit intr-o cratita, iar apoi se pun copanelele sa se prajeasca.
  3. Se lasa 5-6 minute pe o parte si 5-6 minute pe cealalta, pana se rumenesc.
  4. Dupa ce s-au rumenit, se scot pe un prosop absorbant si se lasa sa se scurga.
  5. Se spala salata, se scurge de apa si se asaza pe un platou.
  6. Se curata si prazul si se taie rondele subtiri.
  7. Peste salata se asaza copanelele si se orneaza de jur imprejur cu rondelele de praz.
Copanele cu susan Copanele cu susan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Copanele cu susan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Copanele cu susan" Copanele cu susan - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ina Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
super




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.