Fripturi la gratar cu rozmarin - Retete Culinare

Fripturi la gratar cu rozmarin


Iti trebuie:
  • scaricica de porc sau costite
  • boia dulce si iute
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • o ceapa rosie
  • garnitura de cartofi
  • o legatura marar.
Pregatesti asa:
  1. Se taie carnea de porc bucati mai mari si groase pentru a nu se arde si usca la preparare.
  2. Carnea se cresteaza in diferite locuri pentru a se patrunde bine pe gratar.
  3. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se lasa cateva minute la rece.
  4. Separat, se pregateste gratarul, se incinge si se unge cu jumatate de ceapa.
  5. Se aseaza bucatile de carne pe gratar, pe deasupra se pun rondele de la cealalta jumatate de ceapa si se lasa 10 minute pe o parte si 10 pe cealalta pentru a se rumeni bine.
  6. Dupa ce s-au facut, se presara crengute de rozmarin pe deasupra si se acopera cu o folie cateva minute pana se servesc.
  7. Separat se pregatesc cartofii pentru garnitura, fie fierti si gratinati, fie copti pe gratar.
Fripturi la gratar cu rozmarin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fripturi la gratar cu rozmarin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fripturi la gratar cu rozmarin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.