Tochitura de pui - Retete Culinare

Tochitura de pui


Iti trebuie:
  • 500 g ficatei de pui
  • 100 g bacon/costita/ kaizer
  • 4-5 cepe mici
  • 200 g pipote de pui
  • 4 rosii mari
  • 5-6 linguri cu sos de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa si o tai in sferturi, iar costita fasii subtiri.
  2. Le pui sa se inabuse impreuna in 2 linguri cu ulei si putina apa.
  3. Fierbi pipotele.
  4. Cand sunt gata, le tai si le adaugi peste ceapa, impreuna cu ficatul.
  5. Lasi pe foc 10-15 minute, amestecand.
  6. Stingi cu o cana din zeama in care au fiert pipotele, apoi adaugi sosul de soia.
  7. Mai lasi pe foc 10 minute.
  8. Oparesti rosiile.
  9. Adaugi rosiile decojite, taiate cubulete.
  10. Mai lasi 10-15 minute, amestecand cand si cand.
  11. Potrivesti de sare si condimente.

Tochitura de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tochitura de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Tochitura de pui" Tochitura de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dia Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
delicios

 
daniela Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
10 ie foarte bun




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.