Rulada umpluta cu ficatei si cascaval - Retete Culinare

Rulada umpluta cu ficatei si cascaval


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui mai mare
  • 300 g ficatei de pui
  • 200 g cascaval
  • 1 ardei gras verde
  • 6 cartofi
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati pieptul de pui in doua, pe orizon tala, in asa fel incat sa obtineti o foaie de carne cat mai mare.
  2. Bateti foaia cu ciocanul de snitele, ca s-o subtiati, fara s-o rupeti.
  3. Condimentati-o cu sare si piper.
  4. Fierbeti timp de 5 minute ficateii in apa cu sare, apoi scurgeti-i de apa.
  5. Puneti ficateii pe foaia de carne, peste ei asezati fasii de ardei si bucati de cascaval.
  6. Condimentati si rulati foaia de carne strans.
  7. Prindeti-o cu scobitori, din loc in loc, ca sa nu se desfaca in timpul frigerii.
  8. Ungeti rulada cu ulei de masline si puneti-o intr-o tepusa metalica.
  9. Prajiti-o la gratar, intorcand-o des, ca sa se rumeneasca uniform.
  10. Puneti pe gratar si felii de castofi spalati si necuratati de coaja.
Rulada umpluta cu ficatei si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada umpluta cu ficatei si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada umpluta cu ficatei si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.