Sufleu de vinete - Retete Culinare

Sufleu de vinete

Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 4 oua
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana lapte
  • sare
Pregateti asa:
  1. Coci vinetele pe o tabla pe aragaz, apoi le lasi pe un suport de lemn sa se scurga zeama si sa se raceasca.
  2. Le cureti de coaja, le toci si le pui deoparte pana pregatesti sosul alb astfel: incalzesti untul intr-o tigaie, adaugi apoi faina in ploaie si, dupa ce s-a rumenit, stingi cu laptele si lasi sosul pe foc pana se ingroasa.
  3. Cand e gata il iei de pe foc si dupa ce s-a racit, il amesteci cu vinetele tocate si galbenusurile.
  4. Bati apoi albusurile spuma cu un praf de sare si le incorporezi in compozitie amestecand de sus in jos. Pui compozitia intr-un vas uns cu unt si o dai la cuptor pentru 25-30 de minute.
Pregatire: 25 minute
Coacere: 30 minute
Portii: 3-4

Sufleu de vinete

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu de vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Sufleu de vinete" Sufleu de vinete - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
emi Nota: Retete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota Maxima Fara nota
este o reteta minunata ,bravo

 
Diana Nota: Retete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota Maxima Fara nota
Excelenta , am retinut-o la faforite

 
Diana Nota: Retete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota Maxima Fara nota
Maine , musai il fac :d




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.