Ciorba de fasole cu tarhon - Retete Culinare

Ciorba de fasole cu tarhon


Iti trebuie:
  • 500 g fasole boabe
  • 1 kg carne de porc taiata in bucati
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • tarhon verde, taiat marunt
  • 1 lingura untura
  • 1 lingura faina
  • 2 cepe taiate marunt.
Pregatesti asa:
  1. Puneti fasolea la fiert in 2 l de apa.
  2. Dupa ce a dat in cateva clocote, varsati apa in care a fiert si puneti alta apa curata si fierbinte.
  3. Adaugati carnea, prajita separat, cand fasolea este fiarta.
  4. Sarati, adaugati patrunjelul si tarhonul.
  5. Separat, intr-o tigaie, rumeniti ceapa tocata marunt, in untura, apoi puneti faina si dupa ce s-a rumenit putin stingeti cu putina apa.
  6. Turnati totul in ciorba amestecand bine sa nu ramana cocoloase.
  7. Acriti cu otet, la servire.
Ciorba de fasole cu tarhon


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de fasole cu tarhon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de fasole cu tarhon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.