Inghetata de lamaie - Retete Culinare

Inghetata de lamaie


Iti trebuie:
  • 200 g zahar
  • 300 ml apa
  • 4 lamai
  • 1 albus.
Pregatesti asa:
  1. Puneti apa si zaharul intr-o craticioara, la foc potrivit.
  2. Amestecati pana cand zaharul se dizolva.
  3. Curatati cat mai subtire coaja de la 2 lamai si puneti-o in siropul de zahar.
  4. Lasati-o sa fiarba 3 minute si apoi luati vasul de pe foc.
  5. Acoperiti-l si lasati sa se raceasca.
  6. Stoarceti sucul din toate lamaile si adaugati-l in vasul cu sirop rece.
  7. Strecurati siropul si puneti-l la congelator pentru 4 ore.
  8. Amestecati din cand in cand.
  9. Bateti albusul spuma si adaugati-l in compozitia inghetata pe jumatate.
  10. Amestecati bine si puneti din nou la congelator.
  11. Dupa 2 ore puteti servi inghetata ornata cu coaja de lamaie taiata in fasii subtiri si fiarta 5 minute in sirop de zahar.
Inghetata de lamaie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de lamaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Inghetata de lamaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.