Pui cu tarhon - Retete Culinare

Pui cu tarhon


Iti trebuie:
  • 2 pui potriviti
  • 4 linguri unt
  • 500 ml zeama de legume sau de carne
  • 2 linguri otet
  • 4 galbenusuri
  • 1 lingura faina
  • 4 legaturi mari de tarhon
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Prajiti bucatile de pui in unt, turnati apoi peste ele zeama de carne.
  2. Adaugati tarhonul si ceapa taiate maruntel.
  3. Potriviti de sare si lasati-i sa fiarba.
  4. Apoi adagati otetul si cand e aproape sa-i dati la masa, bateti galbenusurile bine cu faina si cu 2 linguri apa.
  5. Turnati-le in zeama cu tarhon, peste came si amestecati repede si bine ca sa nu se faca ouale branza.
  6. Mai lasati sa dea un clocot sau doua si serviti.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu tarhon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu tarhon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.