Supa de dovlecei - Retete Culinare

Supa de dovlecei


Iti trebuie:
  • 4 dovlecei
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 lingura marar verde taiat marunt
  • 2 morcovi
  • 4 linguri smantana
  • sare.
Pregatesti asa:       
  1. Curatati 2 dovlecei, ceapa, morcovii si cartofii de coaja.
  2. Taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert in apa cu sare.
  3. Cand legumele s-au inmuiat, luati vasul de pe foc si lasati sa se raceasca.
  4. Puneti legumele fierte, impreuna cu rosiile, intr-un blender si obtineti din ele un piure peste care turnati apa in care au fiert.
  5. Puneti supa din nou la fiert.
  6. Cu ajutorul unei linguri rotunde decupati mici bile din cei 2 dovlecei ramasi, pe care puneti-le la fiert in supa.
  7. Se fierb 10-15 minute.
  8. Adaugati smantana si marar la servire.
Supa de dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.