Porcusor cu sos de menta - Retete Culinare

Porcusor cu sos de menta


Iti trebuie:
  • 500 g pulpa de porc
  • 250 ml vin           
  • 4 linguri zahar           
  • 2 linguri merita uscata           
  • 2 ardei grasi rosii           
  • 1 lamaie           
  • 100 ml ulei           
  • 1 lingurita nucsoara pudra           
  • 150 g couscous
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:       
  1. Presarati bucatelele de carne cu sare si piper si caliti-le, apoi in ulei la foc potrivit 5-6 minute.
  2. Puneti zaharul peste carne si amestecati bine.
  3. Dupa circa 3-4 minute stingeti cu vinul, acoperiti tigaia si lasati sa fiarba 20 de minute la foc mic.
  4. Puneti ardeiul gras, curatat, spalat si taiat in cubulete si menta bine sfaramata.
  5. Lasati sa fiarba inca 10 minute, fara capac, de data aceasta, adaugati nucsoara si zeama de lamaie.
  6. Potriviti de sare si piper si lasati sa se caleasca pana cand se evapora aproape tot vinul iar sosul se ingroasa.
Porcusor cu sos de menta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Porcusor cu sos de menta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Porcusor cu sos de menta" Porcusor cu sos de menta - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Catalina Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
minunata de fiecare data!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.