Supa cu fulgi de ou - Retete Culinare

Supa cu fulgi de ou


Iti trebuie:
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
Pregatesti asa:
  1. Curatati zarzavaturile si taiati-le in rondele sau cubulete, dupa preferinte.
  2. Puneti-le la fiert in 2 l apa rece.
  3. Se fierb pana cand se inmoaie toate legumele.
  4. Preparati fulgii astfel: bateti oul, adaugati faina si apoi laptele.
  5. Amestecati bine ca sa nu se formeze cocoloase.
  6. Cand compozitia este omogena, turnati treptat, cate putin, in supa care fierbe usor, printr-o sita de ceai.
  7. In timpul in care se toarna compozitia de fulgi, supa trebuie amestecata incontinuu.
  8. Lasati sa fiarba apoi, la foc potrivit, cel putin 15 minute.
  9. Serviti cu patrunjel verde presarat pe deasupra.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu fulgi de ou "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu fulgi de ou - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.