Friptura cu ciuperci si cascaval - Retete Culinare

Friptura cu ciuperci si cascaval


Iti trebuie:
  • 1 kg carne pentru gratar
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 500 g cascaval
  • 1 ou
  • 400 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • 3 linguri ulei de masline.
Pregatesti asa:
  1. Taiati carnea in felii, bateti-o ca pentru gratar, condimentati-o si prajiti-o pe ambele parti, ia foc mic, intr-o tigaie cu uiei.
  2. Scoateti-o apoi pe un platou.
  3. Taiati ciupercile si ceapa marunt si caliti-le la foc mic.
  4. Adaugati sare, oregano si busuioc, dupa gust.
  5. Lasati apoi mancarea la racit.
  6. Cand e aproape rece, adaugati 1 ou si omogenizati.
  7. Taiati cascavalul in felii subtiri, intr-o tava de friptura turnati putin ulei si asezati cateva felii de carne peste care puneti felii de cascaval.
  8. Repetati operatiunea pana cand se termina carnea si cascavalul.
  9. Dati la cuptor pentru 25-30 minute.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura cu ciuperci si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura cu ciuperci si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.