Biban cu cartofi la gratar - Retete Culinare

Biban cu cartofi la gratar


Iti trebuie:
  • 4 bibani
  • 50 ml ulei
  • 2 cartofi
  • 1 lamaie
  • 50 g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati pestii de solzi, eviscerati-i si indepartati-le capul.
  2. Spalati-i, scurgeti-i de apa si presarati-i cu sare.
  3. Puneti pestii pe gratarul incins si frigeti-i 30 de minute sau pana cand se patrund si se rumenesc bine pe ambele parti.
  4. Tot pe gratar frigeti si cartofii taiati in felii de circa 1cm grosime, presarati cu sare si piper.
  5. Serviti cate 2 bibani la o portie, stropiti cu zeama de lamaie, alaturi de cartofi copti pe care, cat sunt calzi, ungeti-i cu unt si presarati-i cu patrunjelul tocat marunt.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Biban cu cartofi la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Biban cu cartofi la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.