Scrumbie de Dunare cu sos si patrunjel - Retete Culinare

Scrumbie de Dunare cu sos si patrunjel


Iti trebuie:
  • 600 g scrumbie curatata
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lamai
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • sare
  • piper alb.
Pregatesti asa:
  1. Curatati scrumbia, spalati-o si apoi stergeti-o cu servetele.
  2. Condimentati-o cu sare si piper, dupa ce ati eliminat capul, coada si aripioarele si ati scos sira spinarii.
  3. Prajiti fileurile obtinute in putin ulei, pe ambele parti.
  4. Puneti pestele prajit pe un platou mai mare.
  5. Preparati un sos rece, amestecand uleiul ramas cu zeama de lamaie, patrunjel verde tocat marunt, sare si piper, dupa gust.
  6. Turnati sosul peste fileurile prajite.
Scrumbie de Dunare cu sos si patrunjel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Scrumbie de Dunare cu sos si patrunjel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Scrumbie de Dunare cu sos si patrunjel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.