Frigarui picante - Retete Culinare

Frigarui picante


Iti trebuie:
  • 800 g carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei grasi (rosu, verde)
  • 1 dovlecel
  • 8 foi de dafin
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 100 ml otet de mere
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati carnea in cubulete cu latura de 5 cm.
  2. Puneti intr-un castron uleiul, boiaua, sare si piper, stoarceti zeama de lamaie si omogenizati ingredientele.
  3. In acest amestec puneti cubuletele de carne si pastrati-le la rece, in vasul acoperit, cel putin 2 ore.
  4. Curatati ardeii, ceapa, dovlecelul si taiati-lein felii, cubulete, rondele de marimea bucatilor de carne.
  5. Insirati pe bete de frigarui inmuiate in otet de mere carnea si legumele, alternativ.
  6. Puneti si cate o frunza de dafin pe fiecare bat.
  7. Prajiti frigaruile la gratarul incins.
  8. Intoarceti-le pe toate partile, ca sa se rumeneasca uniform ingredientele.
  9. Serviti-le calde, cate doua frigarui la portie.
Frigarui picante

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui picante "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui picante - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.