Frigarui de pui cu caise - Retete Culinare

Frigarui de pui cu caise


Iti trebuie:
  • 800g carne de pui
  • 100g alune
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g caise uscate
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati carnea de pui in bucati potrivite.
  2. Puneti bucatile intr-un castron.
  3. Condimentati cu sare si piper si turnati uleiul deasupra.
  4. Amestecati bucatile, ca sa se acopere pe toata suprafata cu ulei condimentat.
  5. Zdrobiti alunele.
  6. Treceti bucatile de carne prin alunele zdrobite de mai multe ori, apoi insirati-le pe frigarui unse cu ulei, alternan-du-le cu caise uscate.
  7. Prajiti frigaruile pe gratarul incins.
  8. Intoarceti-le de mai multe ori, ca sa se rumeneasca uniform.
  9. Serviti cate doua frigarui la portie.
Frigarui de pui cu caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui de pui cu caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui de pui cu caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.