Turtite picante de porumb - Retete Culinare

Turtite picante de porumb


Iti trebuie:
  • 700 g faina de porumb
  • 200 g faina de grau
  • 30 g drojdie
  • 200 ml iaurt
  • 50 g telemea
  • 2 linguri lapte
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 legatura marar
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Amestecati ouale batute cu iaurt.
  2. Desfaceti drojdia in 2 linguri lapte si 1 lingurita zahar, apoi lasati-o sa dospeasca.
  3. Cand si-a dublat volumul, amestecati-o cu ouale batute cu iaurtul, faina de grau si de porumb.
  4. Adaugati telemeaua taiata in cubulete cat mai mici, ardeiul gras taiat in cubulete, mararul tocat marunt si ardeiul iute taiat cat mai marunt.
  5. Condimentati amestecul si omogenizati-l.
  6. Trebuie sa obtineti un amestec mai tare decat cel pentru clatite.
  7. Daca este prea tare, adaugati lapte sau iaurt.
  8. Daca este prea moale, mai puneti faina de grau.
  9. Lasati amestecul la loc cald 20 - 30 de minute.
  10. Incalziti ulei intr-o tigaie si luati cu o lingura mai mare din compozitie si formati turtitele.
  11. Prajiti-le pe ambele parti, apoi scoateti-le pe servetele pentru a absorbi grasimea de prisos.
  12. Sunt potrivite cu salate, ca aperitiv sau gustari.
Turtite picante de porumb

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Turtite picante de porumb "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Turtite picante de porumb - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.