Chiftele din linte si pui - Retete Culinare

Chiftele din linte si pui


Iti trebuie:
  • 500 g piept de pui
  • 500 g linte rosie
  • 3 oua
  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fierbeti separat lintea si pieptul de pui, lasati-le la racit, apoi scurgeti-le de apa.
  2. Taiati carnea in cubulete cat mai mici.
  3. Puneti intr-un castron lintea bine scursa de apa, ouale batute, ceapa si usturoiul, tocate fin, mararul taiat marunt.
  4. Condimentati amestecul.
  5. Daca este prea moale, puteti adauga putin pesmet.
  6. Formati chiftelutele cu mainile umezite si frigeti-le pe gratar.
Chiftele din linte si pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele din linte si pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele din linte si pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.