Ceafa de porc cu cimbrisor - Retete Culinare

Ceafa de porc cu cimbrisor


Iti trebuie:
  • 800 g ceafa de porc
  • 4 buchetele de cimbrisor
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati ceafa de porc in 4 felii mai groase.
  2. Ungeti feliile cu ulei pe o parte.
  3. Peste ulei presarati boia, sare, piper si asezati cateva fire de cimbru verde.
  4. Rulati feliile de carne si prindeti spirala formata cu bete de frigarui umede.
  5. Puneti frigaruile pe gratarul incins, intoarceti-le pe ambele aprti, ca sa se rumeneasca uniform.
  6. Serviti cate o frigaruie la portie cu salata verde.
Ceafa de porc cu cimbrisor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ceafa de porc cu cimbrisor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ceafa de porc cu cimbrisor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.