Cotlete de berbecut - Retete Culinare

Cotlete de berbecut


Iti trebuie:
  • 4 cotlete mari de berbecut sau 8 mai mici
  • 200 ml vin rosu sec
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 morcovi
  • 2 dovlecei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Amestecati vinul cu cepele taiate marunt, ardeiul iute taiat in rondele subtiri, usturoiul pisat, sare, piper si cimbru.
  2. Fierbeti amestecul 3 minute si lasati-l apoi la racit.
  3. Puneti in acest amestec carnea la marinat.
  4. Acoperiti vasul si tineti la rece cel putin 2 ore.
  5. Scoateti carnea apoi si prajiti-o pe gratarul incins, intoarceti-o pe ambele parti.
  6. Puneti pe gratar si jumatati de morcovi si felii de dovlecel, unse cu ulei de masline si condimentate cu sare si piper.
Cotlete de berbecut


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlete de berbecut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Cotlete de berbecut" Cotlete de berbecut - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ddd Nota: Retete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la GratarRetete de Fripturi la Gratar Fara nota
arata bine voi ancerca




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro