Minitarte cu cirese - Retete Culinare

Minitarte cu cirese


Iti trebuie:
  • 200 g cirese din compot
  • 125 ml suc de cirese
  • 2 linguri amidon
  • 4 linguri zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 baton de scortisoara
  • 200 g branza ricotta
  • 100 g frisca
  • 1 pachet intaritor de frisca
  • 2 chifle
  • 1 lingura fistic tocat marunt.
Pregatesti asa:
  1. Ciresele se lasa sa se scurga.
  2. Se amesteca 3 linguri de suc de cirese cu amidonul.
  3. Se amesteca restul de suc de cirese, 2 linguri de zahar, coaja de lamaie si batonul de scortisoara.
  4. Se incorporeaza amidonul dizolvat, se pune pe foc si se da intr-un clocot pana se leaga, apoi se adauga coaja de lamaie, dupa care se scot coaja de lamaie si batonul de scortisoara.
  5. Se incorporeaza si ciresele (se pastreaza cateva intregi pentru decor).
  6. Branza, frisca, restul de zahar si intaritorul de frisca se amesteca pana cand se obtine o crema.
  7. Chiflele se taie jumatati, pe lungime.
  8. Pe jumatatea de chifla se pune compozitia de cirese, apoi crema, dupa care, deasupra, se toarna inca o lingura din compozitia de cirese.
  9. Pe marginea chiflei se pun ciresele intregi, pentru decor.
  10. Se lasa la frigider 1 ora, apoi se presara deasupra fisticul.
Minitarte cu cirese

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minitarte cu cirese "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Minitarte cu cirese - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.