Jeleu de cirese cu rozmarin - Retete Culinare

Jeleu de cirese cu rozmarin


Iti trebuie:
  • 250 g cirese
  • 200 ml suc de cirese
  • zahar (dupa gust)
  • 200 ml vin rosu
  • 1 crenguta rozmarin
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 7 foi de gelatina alba
  • frunzulite de rozmarin
  • 4 cirese glasate pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Ciresele se spala, se curata de samburi, se taie jumatati si se scurg de apa, pastrandu-se si sucul scurs.
  2. Gelatina se topeste in apa calduta.
  3. Se amesteca sucul de cirese cu sucul scurs, cu sucul de lamaie si cu vinul rosu, se adauga zahar (in functie de gust) si crenguta de rozmarin, apoi se incalzeste (fara sa ajunga sa dea in fiert).
  4. Se acopera cu capac, se lasa pe foc mic 10 minute, apoi se scoate rozmarinul.
  5. Se ia de pe foc, se incorporeaza gelatina si se lasa sa se raceasca.
  6. Jumatatile de cirese se impart in 4 pahare inalte, se toarna deasupra compozitia obtinuta si se pun cupele la frigider, timp de 3 ore.
  7. In momentul servirii, se pune cate o cireasa glasata si o frunzulita de rozmarin.
Jeleu de cirese cu rozmarin


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Jeleu de cirese cu rozmarin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Jeleu de cirese cu rozmarin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.