Sarlota de capsuni cu frisca - Retete Culinare

Sarlota de capsuni cu frisca


Iti trebuie:
  • 18 piscoturi
  • 7 fasii gelatina alba
  • 500 g capsuni
  • 2 albusuri de ou
  • 50 g zahar
  • 400 g branza slaba
  • 125 g frisca
Pentru decor iti trebuie:
  • 100 g capsuni
  • 125 g frisca
  • 1 pachet intaritor de frisca
  • zahar pudra.
Pregatesti asa:
  1. Gelalatina se scufunda in apa rece.
  2. Jumatate din capsuni se zdrobesc piure, iar restul se taie bucati mici.
  3. Albusurile se bat spuma cu zaharul.
  4. Se incorporeaza treptat frisca , iar branza se amesteca cu piureul de capsuni.
  5. Gelatina inmuiata in apa se lasa putin la foc mediu, apoi se incorporeaza si putina branza din amestec si se lasa pana se topeste gelatina complet.
  6. Se ia de pe foc, se adauga albusurile batute cu zaharul, piureul de capsuni cu branza si se lasa la rece, pana cand amestecul devine gelatinos.
  7. Se pune intr-o forma de pudding, pana ce devine ferm.
  8. Se rastoarna pe un platou, se pun vertical piscoturile, carora li s-a taiai capatul din partea de sus.
  9. Din aceste capete se face un fel de capac.
  10. Apoi se decoreaza cu frisca, capsuni si menta.
Sarlota de capsuni cu frisca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarlota de capsuni cu frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarlota de capsuni cu frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.