Vrabioara de vita - Retete Culinare

Vrabioara de vita


Iti trebuie:
  • 800 g vrabioara de vita
  • 100ml ulei de masline
  • 50ml coniac
  • 1 ceapa
  • 1/2 nucsoara
  • 2 foi de dafin
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 rosii
  • frunze de menta
  • 4 cartofi
  • 2 linguri unt
  • 1 legatura ierburi aromate: tarhon, marar, patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Faceti o marinata din ulei, coniac, nucsoara rasa, foi de dafin sfaramate, patrunjel verde taiat marunt.
  2. In aceasta marinata puneti feliile de carne, acoperiti-le peste tot cu marinata si acoperiti vasul cu folie.
  3. Puneti vasul la frigider pentru cel putin 2 ore.
  4. Scoateti apoi carnea din marinata si prajiti-o pe gratarul incins.
  5. Puneti langa carne si felii groase de rosii, sau taiati-le in sferturi, daca sunt mai mici, presarate abundent cu piper si cu frunze tocate de menta.
  6. Fierbeti cartofii cu coaja, taiati-i in jumatati si ungeti-i cu unt amestecat cu ierburi, cat sunt fierbinti.
  7. Serviti cate o bucata de carne si un cartof la portie.
Vrabioara de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vrabioara de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vrabioara de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.