Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume - Retete Culinare

Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume


Iti trebuie:
  • 460 g ficatei de pui
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura boia iute
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Amestecati faina cu boiaua dulce sau iute, dupa preferinta, sare si piper.
  2. Turnati peste amestec uleiul si omogenizati.
  3. Puneti ficateii in acest amestec si acoperiti-i pe toti cu amestecul picant.
  4. Lasati vasul acoperit 10 minute la frigider.
  5. Taiati dovlecelul in feliute sau cubulete, ardeiul in cubulete, ceapa in sferturi, lamaia in rondele sau sferturi.
  6. Insirati pe bete de frigarui, unse cu ulei ingredientele: ficatei, felie de lamaie, ceapa, ardei, dovlecel si repetati ordinea pana cand se umple frigaruia.
  7. Prajiti frigaruile la gratar.
Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume" Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Flory Nota: Retete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota Maxima Fara nota
Super!

 
VIOLETA Nota: Retete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota Maxima Fara nota
Va recomand aceasta reteta este foarte buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.