Costite glasate cu miere - Retete Culinare

Costite glasate cu miere


Iti trebuie:
  • 8 costite de porc
  • 4 linguri miere
  • 150 ml vin rosu
  • 1 lingurita nucsoara rasa
  • 1 cuisoara zdrobita
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Amestecati vinul cu mierea, nucsoara, cuisoara, boiaua dulce, pasta de tomate, sare si piper.
  2. Puneti amestecul pe foc si omogenizati-l.
  3. Nu lasati sa fiarba.
  4. Se tine pe foc pana cand amestecul devine omogen, apoi se opreste focul.
  5. Puneti costitele in acest amestec pentru 15 minute si apoi prajiti-le pe gratar.
  6. In timpul prajirii turnati cu o lingura din amestecul condimentat peste costite.
  7. Ungeti costitele luate de pe gratar cu acest amestec, si pastrati-le acoperite la cald pana in momentul servirii.
  8. Pastrati-le cu frunze verzi de cimbru inainte de servire.
Costite glasate cu miere

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Costite glasate cu miere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Costite glasate cu miere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.