Carnaciori cu dovlecei - Retete Culinare

Carnaciori cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 4 carnaciori egali ca marime
  • 4 dovlecei
  • 2 linguri ulei cu masline
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Amestecati uleiul cu sare, cimbru si piper.
  2. Taiati dovleceii in felii, pe lungime si ungeti fiecare felie, pe ambele parti cu uleiul condimentat.
  3. Lasati feliile 10 minute la frigider.
  4. Rulati carnaciorii, ca sa obtineti spirale, pe care prindeti-le cu betisoare de frigarui, ca sa le puteti manevra mai usor.
  5. Prajiti carnaciorii pe gratarul incins, pe ambele fete si apoi prajiti si feliile de dovlecei.
  6. Puteti sa le serviti cu un sos de hrean cu smantana.
Carnaciori cu dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carnaciori cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carnaciori cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.