Pui marinat cu orez aromat - Retete Culinare

Pui marinat cu orez aromat


Iti trebuie:
  • 8 pulpe superioare dezosate
  • 500 ml vin alb
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • frunze de telina
  • pastarnac
  • patrunjel
  • 2 foi de dafin
  • 2 cuisoare
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 ardei gras
  • 200 g orez
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.
  2. Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute.
  3. Lasati marinata obtinuta la racit.
  4. Prajiti carnea, scoasa din marinata si stearsa, pe un grat incins, pe toate partile.
  5. Pastrati-o acoperita, la cald, pana in momentul servirii.
  6. Asezati pe platou carnea si cate 2 linguri orez, peste care presarati frunze verzi de patrunjel.
  7. Peste carne puteti stoarce zeama de lamaie.
Pui marinat cu orez aromat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui marinat cu orez aromat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui marinat cu orez aromat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.