Paine cu masline - Retete Culinare

Paine cu masline


Iti trebuie:
  • 600 g faina integrala
  • 350 ml apa minerala
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g masline verzi
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita miere.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci drojdia cu zaharul si o lingura de faina, putina apa minerala pana se formeaza un aluat, care trebuie sa stea la crescut 30 de minute.
  2. Amesteci aluatul dospit cu restul de faina, uleiul de masline, o lingurita de sare, o lingurita de miere, restul de apa minerala si framanti pana obtii un aluat omogen, pe care il lasi sa creasca o ora.
  3. Incorporezi in aluat maslinele, fara samburi, intregi, apoi modelezi o paine, o crestezi cu un cutit deasupra, o asezi intr-o forma unsa cu unt sau ulei, si o lasi la crescut circa 45 de minute, acoperita cu un prosop.
  4. Introduci painea in cuptorul bine incalzit si o lasi sa se coaca aproximativ 45 de minute, pana se rumeneste frumos.
Paine cu masline

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paine cu masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paine cu masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.