Terina de curcan - Retete Culinare

Terina de curcan


Iti trebuie:
  • 350 g ficatei de pasare
  • 200 g pipote
  • 1 piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 5 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 g masline verzi fara samburi
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ficateii si pipotele, le speli si le fierbi 15 minute in apa cu sare, apoi le scurgi de zeama si le lasi la racit.
  2. Tai pieptul in doua, pe lungime, il bati usor cu ciocanul de snitele, avand grija sa nu se rupa.
  3. Pudrezi cu sare si piper.
  4. Dai prin masina de tocat maruntaiele, ceapa si verdeata, le amesteci cu ouale batute usor, sare si piper, dupa gust, si jumatate din cantitatea de ulei.
  5. La sfarsit, incorporezi maslinele, intregi sau taiate bucati mari.
  6. Asezi pieptul pe planseta, torni compozitia de drob pe mijloc si rulezi.
  7. Legi cu sfoara, sa nu se desfaca in timpul coptului, si asezi drobul in tava.
  8. Torni deasupra restul de ulei, 2-3 linguri de apa si introduci tava la cuptor pentru circa 45 de minute.
  9. Servesti drobul taiat felii, garnisit cu sote de morcovi.
Terina de curcan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Terina de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Terina de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.