Pulpa glasata - Retete Culinare

Pulpa glasata


Iti trebuie:
  • 2 pulpe de miel
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • boia dulce.
Pentru sosul marinat iti trebuie:
  • 3 pahare vin rosu
  • 3 linguri coniac
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 cuisoare parfumate
  • 1 ceapa
  • 5 felii de morcov
  • sare
  • piper
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 400 g fasole verde
  • 400 g cartofi
Pregatesti asa:
  1. Cureti carnea, o speli, o usuci bine si o asezi intr-un vas potrivit ca marime.
  2. Amesteci toate ingredientele  pentru  sosul marinat, torni peste carne si lasi vasul la rece de seara pana dimineata.
  3. Intorci carnea o data sau de doua ori, pentru a fi imbibata cu sos.
  4. Scoti pulpele de la macerat, le asezi intr-o tava, le presari cu sare, piper si boia dulce, le stropesti cu ulei si introduci tava in cuptorul bine incins pentru 20 de minute, pana se rumenesc putin.
  5. Adaugi cateva linguri de apa, intorci carnea din cand in cand si o stropesti de fiecare data cu sosul din tava.
  6. Sosul trebuie completat cu apa.
  7. Pentru a pastra carnea suculenta, acoperi tava dupa ce se rumeneste carnea.
  8. Cand este gata friptura, adaugi cateii de usturoi, intregi sau feliati.
  9. Separat, prepari soteul de fasole verde si cartofii prajiti pentru garnitura.
Pulpa glasata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa glasata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa glasata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.