Rasol la cuptor - Retete Culinare

Rasol la cuptor


Iti trebuie:
  • 4 rasoale de miel
  • 200 ml supa de carne
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 g unt
  • 1 lamaie
  • rozmarin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti rasoalele de pielite si tendoane, le speli si le fierbi in apa cu sare 45 de minute, avand grija sa indepartezi spuma formata.
  2. Scoti rasoalele din zeama in care au fiert, le asezi intr-o tava si torni peste ele supa de carne, o lingura de rozmarin uscat  sau doua crengute de rozmarin proaspat, zeama de la o lamai, untul si capatana de usturoi taiata pe orizontala.
  3. Condimentezi cu sare si piper.
  4. Introduci tava in cuptorul bine incins pentru circa 25 minute si le servesti imediat ce s-au rumenit.
Rasol la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rasol la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rasol la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.