Cotlet aromat - Retete Culinare

Cotlet aromat


Iti trebuie:
  • 1 kg cotlet de miel (cu costite cu tot)
  • 50 ml ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper
Pentru sosul marinat iti trebuie:
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare apa
  • 1 pahar otet de vin
  • 2 cepe taiate rondele
  • cimbru
  • dafin
  • boabe de piper
  • 3 catei de usturoi
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului, si le fierbi cinci minute, la foc potrivit.
  2. Dupa racire, adaugi usturoiul zdrobit.
  3. Torni sosul marinat peste cotletele curatate de pielite, acoperi vasul si il lasi 4-5 ore la frigider pentru marinare.
  4. Intre timp, intorci cotletele de 2-3 ori in sosul marinat.
  5. Scoti cotletele din sos, le ungi cu ulei, le asezi intr-o tava cu putina apa, o crenguta de rozmarin, sare, piper, dupa gust, si le introduci la cuptor, avand grija sa le stropesti, din cand in cand, cu sosul din tava.
  6. Alaturi de cotlete, poti adauga in tava cateva legume (cartofi, morcovi), pe care le vei servi ca garnitura.
Cotlet aromat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet aromat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet aromat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.