Rasol de vitel in crusta picanta - Retete Culinare

Rasol de vitel in crusta picanta


Iti trebuie:
  • 1 rasol mare de vitel
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 felie de franzela
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • 4-5 frunze de tarhon 
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 2 cartofi mari
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 crenguta de salvie
  • 50 ml supa de carne
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti rasolul de pielite, il speli, il zvanti cu un prosop si il asezi intr-o tava.
  2. Separat, inmoi felia de paine in putina apa (sau supa de carne), storci, o sfarami cu furculita si o amesteci, intr-un castron, cu jumatate din unt, ceapa rasa, catelul de usturoi zdrobit, frunzele de patrunjel si de tarhon tocate marunt, oul batut, sare si piper.
  3. Ungi rasolul, pe toata suprafata, cu pasta obtinuta, adaugi restul de unt in tava, legumele pentru garnitura, presarate cu sare si piper, crenguta de salvie, supa de carne si introduci tava la cuptor, la foc potrivit, pentru doua ore.
  4. Daca este nevoie, mai adaugi supa.
Rasol de vitel in crusta picanta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rasol de vitel in crusta picanta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rasol de vitel in crusta picanta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.