Pulpa de iepure cu ciuperci - Retete Culinare

Pulpa de iepure cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 2 pulpe de iepure
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml vin rosu
  • boia dulce
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti bine pulpele de iepure, le pudrezi cu sare, piper, le freci cu boia si le dai la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.
  2. Lasi sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si le scoti din tava.
  3. In grasimea din tava, calesti ceapa tocata marunt, ciupercile si patrunjelul maruntit.
  4. Asezi deasupra pulpele, adaugi, din cand in cand, cate putin vin, alternand cu apa, si lasi sa fiarba, la cuptor, pana cand iepurele este bine patruns.
  5. Servesti totul cald.
Pulpa de iepure cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de iepure cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de iepure cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.