Curcan la cuptor - Retete Culinare

Curcan la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 curcan potrivit ca marime
  • 20 ml ulei
  • 20 ml coniac
  • 1 mar taiat in sferturi
  • 1 ceapa mare taiata in jumatate
  • 100 g unt topit
  • 1 crenguta maghiran
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 lingura frunze de salvie
  • 1 tulpina de telina
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Asezi curcanul curatat si bine zvantat intr-o tava.
  2. Indeparteaza putin pielea de pe piept ( fara sa o tai ) si introduci sub piele rozmarin, maghiran si salvie.
  3. In interiorul curcanului introduci mararul, ceapa si tulpina de telina, pudrezi cu sare, piper si asezi pasarea cu pieptul in sus in tava.
  4. Ungi curcanul cu unt topit, acoperi cu folie de aluminiu si introduci tava, la foc potrivit, in cuptorul bine incins.
  5. Friptura este gata dupa aproximativ 3 ore.
  6. Dupa 90 de minute, ungi curcanul cu un sos format din ulei, coniac, sare si piper si il lasi sa se friga in continuare.
  7. Cu 15 minute inainte de a fi gata, indepartezi folia de aluminiu pentru a se rumeni frumos deasupra.
  8. Servesti friptura cu salata verde, rosii si castraveti proaspeti.


Curcan la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Curcan la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Curcan la cuptor" Curcan la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
feli Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun Fara nota
e bun si arata extrem de bine!!!

 
feli Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
hhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmm,e buna reteta!!!!

 
cristina madalina Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
10 cu felicitari a fost foarte bun




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.