Pastrav la gratar - Retete Culinare

Pastrav la gratar


Iti trebuie:
  • 4 pastravi
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • 1 lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestii de intestine, ii speli bine si ii lasi sa se zvante pe hartie absorbanta.
  2. Tai usturoiul marunt si-l introduci in interiorul pestelui, sarezi, presari putina zeama de lamaie si ungi cu ulei.
  3. Crestezi putin fiecare peste si ii infasori in folie de aluminiu.
  4. Pui pe gratarul incins.
  5. Dupa circa 15 minute, intorci pestii pe partea cealalta.
  6. Dupa alte 15 minute scoti folia si servesti pestele cu garnitura de legume fierte, salata si lamaie.
Pastrav la gratar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastrav la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastrav la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.