Pui cu ciuperci si smantana - Retete Culinare

Pui cu ciuperci si smantana


Iti trebuie:
  • 1 piept mare de pui
  • 2 cepe
  • 6 ciuperci mici
  • 1-2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 200 g smantana dulce de gatit
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui si-l portionezi dupa dorinta.
  2. Ciupercile le speli foarte bine si le tai felii.
  3. Prajesti bucatile de pui in ulei, le scoti si le lasi la cald.
  4. In grasimea in care ai prajit puiul calesti ceapa taiata julien, adaugi ciupercile, puiul si acoperi cu apa.
  5. Lasi la fiert circa 20 de minute, dizolvi faina in putina apa rece si o pui in cratita.
  6. Pui smantana amestecand continuu si mai lasi pe foc 10 minute.
  7. Cu cateva minute inainte sa opresti focul condimentezi cu piper si sare.
  8. Il servesti cald, asezonat cu patrunjel verde.
Pui cu ciuperci si smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu ciuperci si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu ciuperci si smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.