Budinca cu spanac si afumatura - Retete Culinare

Budinca cu spanac si afumatura


Iti trebuie:
  • 400 g ceafa afumata
  • 2 cepe rosii
  • 100 g unt
  • 8 felii de paine mai veche
  • 200 g frunze de spanac
  • 4 oua
  • 200 ml lapte
  • 1 praf nucsoara rasa
  • sare
  • 1 lingura pesmet
  • 1 ou pentru uns.
Pregatesti asa:
  1. Feliile de paine si ceafa afumata le tai cubulete.
  2. Painea o pui intr-un castron mai mare si adaugi nucsoara pentru aroma.
  3. Bati albusurile spuma tare cu mixerul impreuna cu un praf de sare si le pui la rece ca sa nu se lase.
  4. Toci ceapa marunt si o calesti in unt impreuna cu ceafa afumata dupa care o pui peste paine.
  5. Adaugi si spanacul rupt bucati mici.
  6. Galbenusurile impreuna cu un praf de sare le bati cu telul, adaugand apoi laptele treptat.
  7. Torni compozitia in castron si amesteci.
  8. Torni albusurile batute in castron si amesteci incet de jos in sus.
  9. Ungi un vas termorezistent potrivit ca marime cu unt si il tapetezi cu pesmet.
  10. Pui compozitia in vas si il introduci in cuptorul incins pentru 45 de minute la foc potrivit.
  11. Cu 15 minute inainte sa scoti vasul din cuptor, bati un ou si il pui deasupra budincii.
Budinca cu spanac si afumatura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca cu spanac si afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca cu spanac si afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.