Capia cu ciuperci - Retete Culinare

Capia cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 6 ardei capia rosii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura pasta de tomate pentru sos
  • sare
  • piper
  • 200 g branza tofu.
Pregatesti asa:
  1. Tai capacele la ardei, ii cureti de cotoare si ii speli.
  2. Intr-o cratita pui ceapa data pe razatoarea mare la calit impreuna cu morcovul ras.
  3. Dupa cateva minute, adaugi ciupercile tocate marunt si lasi sa fiarba pana scade zeama.
  4. Pui peste ciuperci orezul spalat bine, pasta de tomate, condimentezi cu sare si piper si mai lasi pe foc cateva minute.
  5. Umpli ardeii cu amestecul de ciuperci, le pui cate un capac din branza tofu, ii asezi intr-un vas si ii acoperi cu apa.
  6. Fierbi 30-40 de minute la foc mic.
  7. La jumatatea timpului de fierbere dizolvi in putina apa doua linguri cu faina si una de pasta de tomate si torni in vasul in care fierb ardeii.
  8. Ii servesti calzi impreuna cu sos.
Capia cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Capia cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Capia cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.