Negresa cu nuci - Retete Culinare

Negresa cu nuci


Iti trebuie:
  • 300 g zahar
  • 100 g ulei
  • 600 g faina
  • 3 linguri pudra de cacao
  • 300 ml apa
  • 4 linguri gem acrisor
  • 100 g miez de nuca
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 50 g zahar pudra.
Pregatesti asa:
  1. Freci, intr-un castron mare, zaharul cu uleiul, adaugi bicarbonatul „stins" cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, gemul (de caise sau de visine) si 300 ml apa.
  2. Dupa ce amestecul este omogen, adaugi, „in ploaie", faina cernuta cu pudra de cacao si nucile taiate felii subtiri.
  3. Amesteci bine pana se obtine un aluat nu prea tare, pe care il asezi intr-o tava dreptunghiulara, unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  4. Prajitura se coace, la foc potrivit, circa 30-40 de minute.
  5. Faci proba cu scobitoarea pentru a vedea cand este gata.
  6. Tai prajitura in tava, dupa racire, si o servesti presarata cu zahar pudra.
Negresa cu nuci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Negresa cu nuci" Negresa cu nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
alexandra Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
foarte buna nreteta eu am 12 ani si iam facut o surpriza mamei mele




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.